• Pozovite nas

+381 11 32 35 137

+381 62 411 569

  • E-bilten

Stručni skup o biznis dijagnostici

Na nedavno održanom stručnom skupu pod nazivom Biznis dijagnostika i unapređenje poslovanja MSP-a sa praktičnim digitalnim rešenjima u organizaciji portala Ekonomski online, saradnik za poslovni razvoj Igor Ivašković (Implementacija d.o.o.) prezentovao je model razmene podataka

Izlaganje našeg kolege je odgovorilo na ključna pitanja. Kako i zašto povezati podatke iz poslovanja u jedinstvenu bazu podataka? Koje su to pogodnosti koje preduzeća sa razgranatom strukturom i udaljenim radnim jedinicama stiču prilikom umrežavanja i sinhronizacije podataka?

Smanjenje ručnog unosa podataka, sinhronizacija podataka, smanjenje papirologije, povećanje efikasnosti i produktivnosti, vidne su prednosti koje se odražavaju odmah na rad preduzeća. Najveća prednost uvođenja sistema razmene podataka jeste u povećanoj fleksibilnosti firmi da odgovore na tržišne promene.

Primena sistema razmene podataka naročito pogoduje knjigovodstvenim agencijama koje imaju veći broj klijenata, kao i preduzećima sa izdvojenim radnim objektima, npr. maloprodajnim i veleprodajnim odeljenjima.

Sistem razmene podataka omogućen je dodatnim modulima – Sabirnici Transporteru. Uvođenje ovog pristupa ne zahteva velike tehničke i finansijske resurse, a donosi višestruka operativna poboljšanja u radnom okruženju.

Za više informacija o praktičnoj primeni uvođenja sistema razmene podataka i ERP sistema u vaše preduzeće možete nas kontaktirati putem email-a igor@implementacija.rs ili pozivom na broj 062 411 569.

Stručni skup je održan 21. 12. 2017. godine u prostorijama IN Centra, Beograd i okupio je paneliste iz oblasti softverskog inženjeringa, forenzičkog računovodstva, poslovne analitike i kontrolinga. 

Objavljeno: 26. 12. 2017. | Pogledajte ostale vesti »