IT rešenje za organizovano vođenje poslovanja

ERP (Enterprise resource planning) je racionalan odgovor svakog preduzeća u pronalaženju najefikasnijeg i najkvalitetnijeg načina za delovanje uz korišćenje postojećih resursa.

Osnovni cilj korišćenja poslovnog softvera (ERP) je povezivanje svih sektora poslovanja u jedan integrisan sistem, koji koristeći istu bazu podataka omogućava različitim sektorima da dele informacije i komuniciraju jedan sa drugim.

Poslovanje iz više uglova

Za poslodavca ERP pruža maksimalan uvid u sve vrste troškova i dobiti, pregled poslovne dokumentacije na jednom mestu uz više od 150 izveštaja za analizu i planiranje poslovanja.

Sa stanovišta zaposlenog ERP omogućava jednostavnije i brže obavljanje svakodnevnih poslova, veću produktivnost i smanjenje papirologije.

Eliminacijom jednog troška možemo imati iluziju uštede. Ali sistematskom i planskom racionalizacijom svih resursa suštinski usavršavamo poslovanje i omogućavamo povećanje zarade.

Pitanje je kako (ne koliko) radimo!

Sa tačnim i pravovremenim informacijama o poslovanju koje vodimo u prilici smo da donosimo ispravne odluke, da bolje izbalansiramo ulaganje i dobit čineći naš rad isplativijim.

Direktne i prve prednosti korišćenja ERP-a su:

  • organizovanije i efikasnije poslovanje
  • racionalizacija troškova i vremena
  • bolje planiranje i usavršavanje

Kome je namenjen ERP?

Poslovni softveri su primenjivi na preduzeća svih veličina, uključujući mikro, mala i srednja preduzeća. U potpunosti podržavaju delatnosti koje se odnose na trgovinu (unutrašnja, spoljna, maloprodaja, veleprodaja, komisiona, avansna), proizvodnju i usluge (servisiranje, računovodstvene i knjigovodstvene usluge).

Naša ERP rešenja su napravljena i razvijena u saradnji sa našim klijentima, realnim zahtevima preduzeća i usklađena su sa zakonima Republike Srbije.