Ponuda web usluga

Implementacija d.o.o. se bavi kompletnom izradom web rešenja. Naše usluge su:

Svakodnevno u radu sa različitim klijentima osvajamo nove mogućnosti primene savremenih web alata.

Namenske web aplikacije

Vašem poslovanju je potrebno specifično web rešenje, isključivo pravljeno po vašem zahtevu sa ciljem da prati određeni poslovni proces vašeg rada. Na pravom ste mestu!

Možemo vam pomoći u svakom segmentu izrade namenskih web aplikacija. Od definisanja osnovnog koncepta, postavljanja celokupne poslovne logike, do izrade konačnog proizvoda koji će odgovarati vašim željama.

Započnimo vaš novi projekat zajedno. Naš tim vam je na raspolaganju za sva pitanja i predloge za saradnju.

Sve naše usluge su sa garantnim periodom koji je posebno ugovorom definisan.

Kreiranje kvalitetnog i upotrebljivog sadržaja

Globalni trend je kreiranje kvalitetnog sadržaja koji kupce navodi da ga pročitaju i dele na društvenim mrežama. Verovatno se pitate šta zapravo podrazumeva takav sadržaj?

Kvalitetan sadržaj treba da posetiocu sajta objasni srž vaše delatnosti i komparativnu prednost. U kombinaciji sa savremenim dizajnom sajta, sadržaj web strane treba da bude pregledan, strukturiran, razumljiv i da upućuje čitaoca na akciju.

Izvanredan sadržaj je onaj koji nam daje ključne odgovore na pitanja, koji je obeležio dan i koji se želi podeliti sa ostalima.

Funkcija sadržaja je ispunjena onog trenutka kada posetilac stekne poverenje u vaš brend, zaprati vaše akcije, kontaktira firmu za više detalja i kupi proizvod ili uslugu.

Kvalitetna internet prezentacija podrazumeva i optimizaciju za pretraživače (SEO).

Ukoliko želite sadržaj koji inspiriše i pokazuje vašu stručnost, možete nam se obratiti za savet ili sugestiju.