Obuka korisnika

Korisnike obučavamo za samostalan rad i pružamo im potrebnu podršku, savetovanje i konsultacije. Cilj je uvek zajednički - što bolji rad sistema i na tome uvek zajedno sa klijentima radimo.

Naš princip saradnje se bazira na što većem osamostaljivanju klijenata. Sve segmente internet prezentacije ili web aplikacije, koje je potrebno uređivati, omogućavamo klijentima da to mogu bez nas raditi. Na taj način brinemo o budžetu klijenta, ali dobijamo i potrebno vreme da ukoliko to sistem i poslovanje zahtevaju realizujemo nove ideje, razvijamo celokupan sistem i unapređujemo.

Obuku korisnika smatramo ključnim delom svakog web projekta. U celokupnoj realizaciji projekata parametar uspešnosti je i kasnija upotrebljivost softvera od strane korisnika.

Predznanje od strane klijenata za uspešno kasnije uređivanje web prezentacija ili web aplikacija nije potrebno. Sva naša rešenja su napravljena tako da nije potrebno stručno znanje (programiranje, kodiranje ili web dizajn) da bi upravljanje sadržajem bilo kvalitetno.

Bogato uredničko iskustvo koristimo da što više praktičnih saveta prenesemo klijentima, pratimo njihovo usvajanje i primenu, uvek smo tu za sva dodatna pitanja.