10 razloga da odaberete Implementaciju

Personalizovano softversko rešenje

Naši IT stručnjaci pažljivo analiziraju vašu kompaniju i na bazi toga kreiraju personalizovana rešenja, po meri kupca (eng. Custom based). Softversko rešenje je usklađeno sa potrebama vašeg poslovanja i ono je uvek alat kojim vi upravljate.

Visok ROI

Poslovni softver nije proizvod već vrednost. On daje pozitivne rezultate već nakon prvih meseci korišćenja. Naša IT rešenja su poznata po velikom povraćaju na uloženu vrednost zahvaljujući detaljnom obuhvatu procesa.

Dokaz kvaliteta

Implementacija d.o.o. je sertifikovana od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za pružanje konsultantskih usluga u oblasti kompjuterizovanog sistema za proizvodnju i finansijsko-informativnog sistema za upravljanje.

Sloboda biranja

U zavisnosti od vaših poslovnih procesa i planova, možete se odlučiti za Standard, Office i Pro ERP rešenja. Ne postoji uslovljavanje isključivo jednim modelom i uvek je moguće proširenje postojećeg sistema i uvođenje dodatnih modula.

Racionalizacija i optimizacija

Analizirajući vaše ključne indikatore performansi, predlažemo optimalan model upravljanja softverom u cilju smanjenja čekanja na informacije, dupliranih kanala komunikacije i zastoja u proizvodnji. Uštedu vršimo planski i sistematski, posmatrajući sve procese integralno, a ne izolovano.

Širok dijapazon usluga

Svestranost našeg pristupa i posmatranje poslovanja uvek kao celine ogleda se i u pružanju web usluga (CMS) i softverskih rešenja za upravljanje odnosima sa kupcima (CRM). Od prezentacija, kampanja, pisanja članaka, organizacije prodaje, pa sve do centralizacije baze podataka.

Razvoj i saradnja

U svim oblastima delovanja pratimo i primenjujemo aktuelne standarde prilagođene tržišnim zahtevima i važećoj zakonskoj regulativi. Obuke prilagođavamo klijentovim zahtevima omogućavajući im da se fokusiraju na svoj deo posla, osamostaljuju u korišćenju IT rešenja bez poznavanja tehničkih detalja ili dodatnih programskih jezika.

Održavanje i podrška

Ekspeditivno odgovaramo na potrebe korisnika i pružamo blagovremenu podršku u radu. Postižemo zajedno maksimum jednostavnosti, funkcionalnosti i stabilnosti sistema. Pružamo neophodne konsultacije i kompletnu pomoć u radu koja se odnosi na domen naše delatnosti.

Licence

Nema nedvosmislenosti – naše licence se kupuju jedanput. Što je još bolje, one se kupuju trajno i precizno su definisane u Ugovoru, tako da nema mesta za pogrešnu interpretaciju.

Klijenti

Primer naše rasprostranjenosti i dobre usluge jesu i naši odlični i uspešni partneri. Možete im se već danas pridružiti.

Sada je pravo vreme da neutrališete negativne efekte složenih procesa, eliminišete zastoje, optimizujete nabavku, povećate prodaju i učinite svoje kupce još zadovoljnijima. Uposlite naša softverska rešenja da rade za vas.

Za sva pitanja u vezi potencijalne saradnje i stvaranja nove razvojne priče, stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nam se obratite ili podeliti informaciju sa vašim prijateljima.